Andre kosttilskudd

Ling Flytende – umiddelbare resultater og umiddelbar fremmedspråk læring

Åtte fremmedspråk og noen form for læring. Det er ikke ekte? Ling Fluent indikerer at dette er det meste som skal oppnås. Og på kort tid!

 

 

Prinsippet om Ling Flytende samhandling er ekstremt funksjonelt: alt du trenger å gjøre er å åpne programmet og velg deretter den hvis lærer vi skal starte fra listen over tilgjengelige språk. Applikasjonen viser spontant matchede sett med nye ord som er gruppert i intuitive kategorier som helse, arbeid, familie, forbedring av universell læring. Og så fungerer bare i henhold til retningslinjene på skjermen – mestre de nye ordene, lære å bruke dem i ekte setninger og endelig forstå deres polske betydning. Ling Fluent, en læringsmetode utarbeidet av fagfolk, er en funksjonell og ekstremt naturlig måte å skaffe seg et fullt ordforråd på et fremmed språk, takket være det kan kommuniseres direkte og enkelt på sommerferie eller i internasjonalt arbeid. Viktig, strategien påvirker studenter i alle aldre; det spiller ingen rolle om du nesten ikke begynner å lære et bestemt språk, eller du har allerede jobbet med det – systemet er universelt, og derfor virker det så bra selv for personer som lærer i en avansert alder. Bruken av den elektroniske e-læringsplattformen påvirker også effektiviteten av teknikken, fordi læringen av følgende ord blir spesielt interessant, interessant og diversifisert. I tillegg kan du i tillegg sjekke statusen til din egen kunnskap og fremgang, og ved å gjenta øvelsene, huske nye ord effektivt og lære å bruke dem i hverdags interpersonell kommunikasjon.

Ekspertuttalelse

I nesten tjue år er jeg foreleser av engelsk og fransk. Jeg jobbet i skolene og ga veiledning, og så på språkkunnskapene til polakker i alle aldre. Og disse er store, men de mangler vanligvis den effektive lektor eller riktig teknikk for å lære og konsolidere den tilegnede kunnskapen. Når Ling Fluent-metoden dukket opp på markedet, sjekket jeg umiddelbart det og forsto umiddelbart at det var absolutt det jeg og mine studenter forventet. Spesielt at det er en metode støttet av e-læring, som lærer i en tilgjengelig og samtidig veldig intuitiv måte. Ling Flytende lar deg lære opptil åtte fremmedspråk fordi du lærer de samme hjerneområdene som ungdom bruker og er mest aktive for øyeblikket. Takket være dette forstår vi ord og uttrykk mye tidligere, det er også lettere å huske dem.

Hvor kommer effektiviteten fra?

Men den utvilsomt slaget som jeg beundrer som spesialist i språklæring er vitenskapens form og teknikk. Bli kjent med begrepet selv først, lære det senere i en setning og endelig søke etter oversettelsen, vi blir vant til det mye mer nøyaktig og raskere enn om vi gjorde det i omvendt rekkefølge. En slik lærings taktikk muliggjør en mer positiv bruk av sinnet og akselererer ekstremt prosessen med å lære nye ord. Når jeg lærer fremmedspråk, legger jeg merke til å utvide vokabularområdet i utgangspunktet, og deretter studere den dype grammatikken i den neste. Ling Fluent er basert på dette prinsippet, slik at du kan forstå et stort antall utenlandske ord, sette dem riktig i setninger og bruke dem i riktig sammenheng. Og det er mye viktigere i hverdags språkkommunikasjon. Så jeg anbefaler denne teknikken og programmet som en effektiv og effektiv enhet for å lære ukjente språk, noe som gir tilfredsstillende resultater etter den faktiske korte tiden.

Kunder mening

Jacek 22 år

For alle mine år på skolen lærte jeg ikke språk så godt som jeg gjorde med Ling Fluent

Mirek 41lat

Jeg måtte lære engelsk raskt fordi jeg skulle til utlandet. Ling Fluent hjalp meg med å gjøre det på kort tid

Iza 28 år gammel

Det fungerer. Vi bruker dette skjemaet med en partner, og vi gjør begge raskt!

Beata 31y.o.

Jeg vil anbefale! Jeg lærer det tredje språket effektivt og jeg møtes uten problemer.

Karol 18y.o.

Utmerket forberedelse til Matura-eksamen, ansett øvelser og praktisk programstøtte.

Przemysław 55 år gammel

Jeg var mistroisk fordi jeg lærte språk i min alder? I mellomtiden jobbet Ling Fluent virkelig!